Om oss

Hos oss garanteras du ett team av professionella hantverkare med stor erfarenhet och hög kompetens gällande plattsättning och badrumsrenoveringar. Vi har metoder, verktyg och personal för att revolutionera din badrumsupplevelse och ge dig det badrum som du drömmer om. Från början är vi med dig och konsulterar i planeringen. Vi står sedan för manskapet och yrkeskompetensen när väl det konkreta renoveringsarbetet sätter i gång.

Behörig personal

Vi följer de riktlinjer och direktiv som fastställts inom Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BVV). Därmed kan du som kund också försäkras om att våra hantverkare är behöriga och lämpliga att utföra renoveringen i ert badrum. För oss är det helt avgörande att det finns ett förtroende mellan kund och uppdragstagare. Därför ser vi till att fastställa din trygghet så att du kan känna dig helt säker på att vi är rätt manskap på rätt plats för rätt ändamål. 

Gemensamma mål

För oss finns det inget annat huvudfokus än dig som kund och dina önskemål och visioner. Vi lägger stor vikt vid ett serviceinriktat arbete så att du kan känna att vi finns tillgängliga hela vägen, både innan, under och efter renoveringsprocessen. Vi arbetar mot ett gemensamt mål. Vi vet vilken betydelse badrummet har för helhetsupplevelsen av en bostad, ett hem eller en arbetsplats. Det är därför ett ansvar som vi tar på allra största allvar. Tveka inte att kontakta oss för konsultation eller dela med dig av dina badrumsvisioner, så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.