Vi är experter på badrumsrenovering

Välkommen till oss. Vi är ett väletablerat företag som har arbetat med att utföra badrumsrenoveringar under många år. Alla våra anställda har många års erfarenhet inom industrin, vilket betyder att det blir ett perfekt resultat varje gång. Vi har kunniga hantverkare i vårt team, men även experter som kan utföra säkra elinstallationer i ditt badrum. När du anställer oss sköter vi allt åt dig så att du slipper anställa flera firmor. Du kan luta dig tillbaka och låta oss skapa det perfekta badrummet för dig. Ring oss gärna för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Låt oss guida dig rätt och så att du får det badrum du förtjänar. Vi erbjuder självklart även en kostnadsfri offert för våra kunder, och en realistisk tidsplan för hur lång tid arbetet kommer att ta. ROT-avdraget gäller också för våra tjänster och vi sköter detta helt åt dig.

Kunden i fokus och garanti på arbetet

Det finns inget som vi värdesätter högre än att göra våra kunder nöjda med våra tjänster. Vi sätter alltid våra kunder först vilket också är anledningen till att vi har goda referenser från våra tidigare kunder. Du får en personlig kontaktperson som du kan kontakta under arbetets gång – du bestämmer själv hur involverad du vill vara i projektet. När du anställer oss kan du lita på att vi följer alla regleringar och alltid utför ett arbete av hög kvalitet. Vi lämnar självklart en garanti på din badrumsrenovering, och rycker ut om du mot förmodan inte är nöjd med något.

Badrumsrenovering efter dina behov

Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter våra kunders unika behov. Vårt mål är att göra din vision av ditt badrum till en verklighet. Därför ser vi detta som ett samarbete mellan dig och oss som företag. Vi sköter badrumsrenoveringen med målet att du ska få det badrum du drömmer om. Vi lyssnar alltid på dig, men vi finns även där för att ge dig råd om vad som kan fungera bäst i ditt badrum. Vi kan hjälpa dig att designa ditt badrum, bara berätta vad du har för tankar och vi sköter resten.